Skip to content →

Around The World 2009! Dag 1: Begonnen!

Jawel! Het is ein-de-lijk begonnen. Er is veel over gesproken. Er is veel over gedacht. Dit draadje liep natuurlijk al een tijdje, maar vanaf vandaag is het geen bluf meer. We gaan gewoon. Weg! En met een beetje pech ontvangt u vanaf nu voor ruim zeven weken lang dagelijks spam in uw mailbox. Het is niet persoonlijk hoor. Het is gewoon… nu we er zoveel geld voor betaald hebben willen we er natuurlijk ook mee showen. En dat moment is nu: Kijk ons 7,5 week op vakantie gaan dan 🙂 !

Goed, met dat gezegt begint de ellende. We zijn er voorlopig namelijk nog lang niet. We vliegen eerst naar london, en dan naar Los Angeles. Vervolgens nemen we de nachtbus naar San Francisco, en pas dan zijn we waar we moeten zijn. Daar doen we dus wel 24 uur over. Helaas pindakaas, vandaag nog niet veel stoers.

Als het mee zit zal ik dit bericht in de loop van de dag updaten, met waar we zijn, en wat we in godsnaam aan het doen zijn (waarschijnlijk niet veel). We willen jullie natuurlijk allemaal bedanken voor de support, en we gaan jullie natuurlijk allemaal keihard en een beetje boel missen! Maar gelukkig krijgen we heel veel leuke mailtjes en berichtjes van jullie de aankomende weken 😉 : rick@lekkerleip.nl of lmvdwoude@live.nl of gewoon hier als reactie op een verslag.

Update 12:00:
We zijn veilig achter de douane. Nu weer heerlijk wachten…

Update 12:45:
En nu maar wachten 🙁

Published in Around the world 2009

6 Comments

  1. Wikky

    Wikky

    Fijne reis!!

  2. Sylvia

    Sylvia

    Geniet van de wereld en elkaar!
    Ben helemaal klaar voor de dagelijkse updates. 🙂
    X, Syl

  3. Charina

    Charina

    Jaloers jaloers jaloers!!!
    Maar heel veel plezier!
    Dikke kus
    Charina

  4. tamara&Johan

    tamara&Johan

    hoi Rick en Lesser,

    Geniet van al het moois dat jullie te zien gaan krijgen, heel veel plezier en tot over ongeveer 8 weken. we kijken uit naar jullie verhalen.

    groetjes Johan en Tamara

  5. Tallis

    Tallis

    Damn zelden zo’n goed geklede zwerver op de grond zien liggen. Of was je daar met je paarse trui gewoon bang weggekropen voor de grondstewardessen?

  6. Mabel

    Mabel

    Hey 😉

    Beetje late reactie, maar wij zijn zelf net terug van vakantie..
    We kunnen niet wachten op de leuke verhalen en de mooie foto’s die jullie zullen maken..

    Geniet er lekker van met z’n 2tjes!!

    Dikke kus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *