Skip to content →

The Countdown

Joehoe! Het aftellen is weer begonnen! Mogen we het er even inwrijven? God wat leek het ver weg terug in december. En Jezus wat is het nu al dicht bij! Nog minder dan een maand, en dan zijn we weg! Foetsie! Gone! Bye bye… Dan gaat ons bescheiden wereld reisje ein-de-lijk beginnen.

Lesley kennende heeft ze haar koffer inhoud al braaf naast het bed uitgespreid. Dagelijks komt er nog wat bij en valt er hier en daar nog wat af. Hier, in het Almeerse Hollywood, wordt er nog even hard door gebuffeld om het einde van het schooljaar succesvol af te sluiten. De laatste lootjes wegen duidelijk het zwaarst, alsof ze alle tijdrovende shit voor het laatste blok hebben bewaard. Maar ik heb iets om naar uit te kijken! De comedy club heeft zijn drukste tijd nu ook achter de rug, en daarmee begint de vakantie aardig dicht bij te komen!

De afgelopen zes maanden heeft het ons heel wat tijd en moeite gekost, maar we hebben ondertussen zowat de hele reis al geregeld. Het was een boel plannen. De bustickets van LA naar San Francisco, naar Las Vegas en terug naar Los Angeles liggen klaar. De hotels zijn geboekt, en de ook de camper in New Zealand staat braaf op ons te wachten. Japan vereist nog wel wat geregel, maar Tokyo: zet je schrap, want we are coming!

De bankrekeningen zijn er ook klaar voor! Klaar om helemaal leeggetrokken te worden aan de andere kant van de wereld. Helaas zal ik het allemaal toch met mijn studentenloontje moeten doen en zal ik me in moeten houden, maar gelukkig is de natuur gratis. En veel fijner nog, een heleboel dingen zijn inmiddels al betaald.

Ook tijdens deze reis wil ik samen met Less weer een reisverslag gaan bijhouden. Ik merk dat het toch best wel leuk voor mezelf is om die verhalen later weer terug te lezen. Vooral bij de reizen van wat langer geleden zijn bepaalde details alweer vergeten. In hoeverre het gaat lukken om dagelijke, bijna twee maanden lang, een verslag bij te houden zal nog wel even bekeken moeten worden. Hopelijk zullen er dit keer ook meer filmpjes en foto’s online komen. De bedoeling is dat die wel gemaakt gaan worden, het zal dus aan de internet verbinding liggen of dit dan ook gaat lukken. Ook heb ik weer aangezet dat je automatisch op de hoogte gehouden kan worden. Waarschijnlijk met plaatsen van dit bericht zullen de mensen die al ingeschreven stonden nu al een mailtje ontvangen. Krijg je die niet, meld je hieronder dan even aan, dat is wel zo gemakkelijk.


 

Published in Around the world 2009

4 Comments

  1. Lesser

    Lesser

    Yeah baby!! πŸ˜€

  2. Sjonge jonge, zit ik hier ff met open mond jullie prachtige plannen te lezen!! Geweldig hoor!
    Uiteraard zal ik jullie verhalen volgen, terwijl ik hier in het vet saaie Nederland verblijf…. maar gelukkig, deze zomer ga ik naar ItaliΓ«, dus dat belooft ook weer wat leuks te worden.
    Vergeet niet voor New Zealand lange onderbroeken en fleecejacks mee te nemen, want het zal goed koud zijn wanneer jullie daar zijn, maar daardoor ook extra mooi!! De tocht met de camper wordt helemaal super kan ik je vertellen!!
    Keep up that good travel spirit!!
    Kus van Sven

  3. Bram

    Bram

    Zo zo πŸ™‚

    Vette shit hoor, ik ga zeker weer genieten van jullie reisverslag!
    Alsof ik zelf ook een beetje meereis!

    Groetjes, Bram

  4. @ Bram: Haha, we zullen ons best doen πŸ™‚ Als dat lukt, zijn we blij.

    @ Sven: Niet zo heh… ben je net niet ruim een half jaar in Azie geweest? Niets te klagen dacht ik zo πŸ˜‰ Maar thanks voor de tips. Als je er nog meer hebt, ze zijn meer dan welkom! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *