Skip to content →

Been there, done that. Decenium van reizen in beeld!

Waar ben ik in het eerste decenium van de 21e eeuw nu eigenlijk allemaal geweest? Voor mezelf vond ik dat wel een interessante vraag, en daar is de volgende tijdslijn uit voort gekomen:

Deze tijdlijn laat tevens ook wat toekomstige plannen zien die ongetwijfeld gaan gebeuren, enkel wanneer is nog de grote vraag. Mijn verwachting is dat Barcalona nog dit jaar gaat gebeuren, en anders voorjaar 2009. New York is afhankelijk van wat meer mensen, maar is iets wat zeker nog gaat gebeuren. Voor de zomer van 2009 is het momentele streven een klein wereld reisje maken, die ons de grote steden van Californie doet bezoeken, Tahiti, New Zealand en Tokyo toevoegen aan het lijste ‘Been there done that‘. Maar nu eerst weer even focussen op Maleisie.

Published in Algemeen

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *