Skip to content →

Maleisie 2008! It is about to begin!

Het is nog maar een paar uurtjes slapen tot dat de reis daad werkelijk gaat beginnen. Na weken wachten, plannen, luieren en voorbereiden begint de beloning nu toch eindelijk binnen handbereik te komen.

Onderdeel van al die voorbereidingen betreft deze blog. Omdat het mij toch wel leuk lijkt om het thuisfront een beetje op de hoogte te houden (wat dat ook betekenen mag), en eventueel wat van ze terug te horen, wil ik ook bij deze reis de ervaringen hier met jullie delen (delen ja, ik ben helemaal niet gierig 🙂 ). Hoewel het natuurlijk afhankelijk is van een paar factoren (aanwezigheid van internet bijvoorbeeld) zal ik hier proberen een redelijk verslag bij te houden.

Ik snap natuurlijk dat je niet als een ongeduldige kip hier elke dag komt om te kijken of er alweer iets (niet) boeiends staat te wachten op je, en daarom heb ik de mogelijkheid toegevoegd om je op de hoogte te houden. Sommige van jullie ontvangen al een mailtje bij elk bericht dat ik hier plaats, maar voor hullie die dat niet ontvangt, en om 1 of andere mysterieuze reden dat toch wil, kan zich hieronder aanmelden voor gegarandeerd leesplezier en leedvermaak.


 

Anywho… Ik heb er in ieder geval super veel zin in. Ik wil jullie ook vragen om zeker niet te bescheiden te zijn met een reactie of twee terug.

Published in Maleisie 2008

One Comment

  1. Johan

    Johan

    Bro & Lesser!

    Super veel plezier samen, geniet er van en doe vooral voorzichtig. Wil niet mijn bro en schoonzus kwijt natuurlijk.

    Op dit moment zitten jullie natuurlijk in de lucht the OC te kijken of iets dergelijks en moeten wij hier in Nederland minstens een dag wachten op je eerste blogverhaal. Ik ben in ieder geval erg benieuwd.

    Love you !

    ( videocamera meegenomen? )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *