Skip to content →

Binnen handbereik!

Het leek al die tijd nog erg ver weg, een maand of een week duurt lang als je ergens op moet wachten. Maar het wachten is bijna voorbij, en het begin is eindelijk binnen handbereik! Donderdag gaat (hopelijk) het avontuur beginnen.

 Een week van te voren (afgelopen donderdag dus) konden we de benodigde papieren ophalen bij ‘t reisbureau. Nu ben ik menig maal op reis geweest, maar los van de tickets wist ik niet wat ik me bij deze reis moest voorstellen qua papieren e.d. Het overtrof echter elke verwachting; we kregen meerdere wegen kaarten erbij, een uitgebreide documentatie waarin elke dag overzichtelijk werd omschreven en nog allerlei prutsels en handige dingetjes voor tijdens ‘t reizen.

In de documentatie, die bestond uit +/- 100 pagina’s, werden nog veel tips gegeven die je willicht op je verlanglijstje wilde zetten om te zien of doen. Gelukkig maar, want omdat er zoveel dingen zijn die we gaan zien zien we door de bomen ‘t bos niet meer.

Dus Kuoni: goed werk!

Verder een tip: Wil je toevallig nog een nieuwe camera kopen (film of foto) voor al de lekkers wat je te zien krijgt, koop hem dan in Amerika en niet in Nederland of bij een tax-free shop, dat zijn gewoon allemaal oplichters. Los van ‘t feit dat de dollar laag staat is dit soort apperatuur standaard al goedkoper in Amerika, en als je dat op google nog een goeie prijsvechter weet te vinden maak je een mooie winst.
Zo ben ik van plan om een Nikon D80 te kopen, met een Nikkor 18-135 lens, een Polarisatie filter en een 4GB geheugen kaartje… ik win: 300,- euro als ik hem in Los Angeles koop.

 Afijn, lees het feest binnenkort hier 🙂

Published in Algemeen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *