Skip to content →

Going there where the Time is Square! New York 2010!

Kijk. Mij kan je het echt niet kwalijk nemen… Ik ben zelf ook maar een slachtoffer. Maargoed, ik geef het eerlijk toe; ik ben verslaafd. Ja. Ik ben verslaafd aan New York. Gelukkig is dat zo vreemd nog niet want een aantal mensen om mij heen ook. En verslaafd zijn met je vrienden en familie is altijd leuker dan in je eentje. Happy Me!

Om eerlijk te wezen had het al veel eerder moeten gebeuren. We zaten in 2007 nog niet in het vliegtuig terug naar huis en we hadden al heimwee. Maar er zijn altijd zaken waar je rekening mee dient te houden, en dan is zo alweer 3 jaar later. Eind april stappen Lesley, Jeffrey, Prescilla en ikzelf in het vliegtuig en schuiven ‘s avonds aan in een typisch Amerikaans BBQ restaurant waar de hamburgers groot zijn, de salades vet en waar frisdrank in emmers geserveerd zullen worden.

Zaten we de vorige keer nog in de het ranzigste hotel van heel Noord Amerika, namelijk Hotel Carter op Times Square, nu gaan we een stapje omhoog en slapen we in Hotel Edison. Deze ligt 3 straten hoger maar nog steeds op Times Square. Heerlijk centraal.

Jeff en Pres zijn voor het eerst in New York en zullen zeker de standaard dingen gaan bekijken en ook Less heeft nog niet alle dingen gezien. Ik ga voornamelijk voor het bekende en het New Yorkse gevoel. Ik hoop dat het voor mij vooral inspirerend zal zijn, ik hoop graag ooit iets met deze plek te kunnen doen. Iets we we allemaal met elkaar delen is de hoeveelheid All Stars die we gaan inslaan voor spotprijzen!

Anyway, long story short, we are leaving en het kan ons niet snel genoeg zijn! We houden jullie zoals gewoonlijk weer op de hoogte. Times Square Here We Come!

Op de hoogte blijven? Be smart… en meld je gewoon even aan en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van elke update:


 Published in 2010 New York USA

4 Comments

 1. Lesser

  Lesser

  Ik ga ook voor de vibe!!!! En je vergeet dat Nancy ons gaat joinen aan het begin van de gezelligheid in NYC.
  Nog 60 dagen als ik het goed heb!
  X

 2. Ah! Over 30 dagen ga ik in Lock Down mode. Het lichaam rein maken voor de trip. Schoon op reis stelt iedereen op prijs.

 3. Geiledonder

  Geiledonder

  Nog 61 dagen man! maar zo ff slapen dan 60 woop dubble wOOp

  ai ai ai !! heb zinnn! en netjes man 😀 xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *