Skip to content →

Minstens één keer de wereld rond

Ben duidelijk niet de eerste die dit gaat doen, maar vind het voor mezelf een goed streven. Ik ben opgegroeid met ouders die Nederland zelf graag eventjes ontvluchten. Me moeder; het contactgestoorde familie lid die zich liever isoleerde op eilanden waar het hele jaar weervoorspellingen golden als ‘altijd-klote-weer’, en me vader; die ging de hele wereld over.

 Ik ben niets speciaals, maar voor iemand van 21 had ik het slechter kunnen treffen. Ondertussen heb ik al menig deel gezien van de wereld. Ik weet nog goed dat toen ik jong was het me allemaal niet zo kon boeien, maar uiteindelijk jaren later blijkt het toch wel een interresante vakantie te zijn geweest. Jaren later sta ik dan eindelijk zelf op een punt waar ik me kan veroorloven spectaculaire trips over de wereld te maken. Ik ben nu nog jong, en voordat ik vast zit aan een hypotheek of andere gekke geld-aftroggelende zaken wil eerst nog even het 1 en ander van de wereld zien.

Naast mijn rust-en-chill vakantie van afgelopen juni heb ik voor september en oktober nog twee leuke reisjes in het verschiet. Van 6 t/m 28 september een rondje California, en in oktober van 10 t/m de 19e voor de 4e keer naar New York. Speciaal hiervoor struin ik google af naar interresante vakantie verhalen. Het nut hiervan is dat men hierin een objectief beeld geeft van de dingen die hij of zij ziet, en vaak kunnen ze me ook nog eens op ideeen brengen wat betreft mooie locaties. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als mijn voorgangers dit al voor mij gedaan hebben? Vanuit dat oogpunt ben ik dus ook begonnen met mijn eigen reis-blog. Zo hoop ik op mijn manier weer mensen te kunnen informeren, en wellicht wat tips te kunnen geven.

 Ps: Me moeder maakte in het verleden ook mooie reizen, waaronder de mooiste treinreis ter wereld (zo luid het in de vakantie folder) – dit is een geforceerde ps, ze dreigde me zakgeld van deze week in te houden 😛

 Pps: Van ‘t zakgeld is een grapje natuurlijk 😛

Published in Algemeen

3 Comments

  1. Lesser

    Lesser

    Spannend Spannend hoor! hierbij de lang verwachte reactie van Lessss..
    U go nd rock the west coast, mister!

  2. Lesser

    Lesser

    oeehh.. en NY natuurlijk.. let’s not forget that 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *